Reviews


5 stars after 289 reviews
Tandoori Express Kinkerstraat 43 020 412 1621
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top Service , heerlijk 6/30/2022
Tandoori Express Kinkerstraat 43 020 412 1621
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Er was mij na mijn vorige bestelling 2 chees nan beloofd, omdat het de keren daarvoor ook mis ging. Deze zaten er niet bij :( 6/27/2022
Tandoori Express Kinkerstraat 43 020 412 1621
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altyd lekker This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/26/2022
Tandoori Express Kinkerstraat 43 020 412 1621
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
I really enjoyed the food last night. A vegetarian dish with potato and peas, it was very tasty and fresh. Thank you very much, I will order soon again. 6/11/2022
Tandoori Express Kinkerstraat 43 020 412 1621
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd vers, altijd lekker, altijd binnen een mum van tijd bezorgd, ook deze keer. Betrouwbaar, betaalbaar en gedegen verpakt. 💫🚂🌟!Go Tandoori Express!🌟🚂 💫 6/10/2022
Tandoori Express Kinkerstraat 43 020 412 1621
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/6/2022
Tandoori Express Kinkerstraat 43 020 412 1621
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/5/2022
Tandoori Express Kinkerstraat 43 020 412 1621
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/5/2022
Tandoori Express Kinkerstraat 43 020 412 1621
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Te veel gegeten omdat het zoooo vreselijk lekker was!! 5/23/2022
Tandoori Express Kinkerstraat 43 020 412 1621
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snel, lekker en zeker genoeg. 5/23/2022
Tandoori Express Kinkerstraat 43 020 412 1621
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik vond het erg lekker, de bezorging is altijd goed, het eten komt warm aan, en mijn opmerking bij de bestelling wordt gelezen. 5/11/2022
Tandoori Express Kinkerstraat 43 020 412 1621
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/2/2022
Tandoori Express Kinkerstraat 43 020 412 1621
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alleen jammer dat ik na het bellen, alsnog de verkeerde Nan heb gekregen.. 4/29/2022
Tandoori Express Kinkerstraat 43 020 412 1621
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/25/2022
Tandoori Express Kinkerstraat 43 020 412 1621
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super snelle bezorging komt ook echt warm aan het eten. Chicken tikka masala is heerlijk! 4/22/2022
Tandoori Express Kinkerstraat 43 020 412 1621
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Een dag van te voren bested met het verzoek om 20:15 te bezorgen - bezorging om 20:58, teleurstellend. Eten zoals gewoonlijk goed 4/21/2022
Tandoori Express Kinkerstraat 43 020 412 1621
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
The food wasn’t as good as last time I ordered but delivery was fast and nice delivery person. 4/14/2022
Tandoori Express Kinkerstraat 43 020 412 1621
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/2/2022
Tandoori Express Kinkerstraat 43 020 412 1621
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Excellent 3/30/2022
Tandoori Express Kinkerstraat 43 020 412 1621
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
3/30/2022
Tandoori Express Kinkerstraat 43 020 412 1621
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Service is snel en eten is altijd lekker en naar wens 3/26/2022
Tandoori Express Kinkerstraat 43 020 412 1621
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/23/2022
Tandoori Express Kinkerstraat 43 020 412 1621
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/20/2022
Tandoori Express Kinkerstraat 43 020 412 1621
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
De bezorger wilde niet naar boven komen en heeft mijn onderbuurvrouw uitgekafferd op de trap. Ze was er flink van geschrokken. (Het eten was zoals altijd verukkelijk) This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/20/2022
Tandoori Express Kinkerstraat 43 020 412 1621
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het is altijd feest als wij bij Tandoori Express bestellen. Eten komt altijd warm aan en hebben serieus de beste kipsate! De bezorgers zijn overigens onwijs vriendelijk. 3/17/2022
Tandoori Express Kinkerstraat 43 020 412 1621
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker snel en natuurlijk heel lekker zoals altijd 3/15/2022
Tandoori Express Kinkerstraat 43 020 412 1621
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Geef altijd aan geen sla te willen en dat wordt bijna altijd toch mee geleverd 3/15/2022
Tandoori Express Kinkerstraat 43 020 412 1621
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Sinds opening vast klant altyd zelfde kwaliteit en service 3/15/2022
Tandoori Express Kinkerstraat 43 020 412 1621
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/4/2022
Tandoori Express Kinkerstraat 43 020 412 1621
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/1/2022
Tandoori Express Kinkerstraat 43 020 412 1621
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
3/1/2022
Tandoori Express Kinkerstraat 43 020 412 1621
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bedankt voor het lekkere eten en goede bezorging.. bezorger kwam netjes het eten naar de 3de verdieping brengen. Ondanks kleine bestelling. Zeer tevreden! 2/25/2022
Tandoori Express Kinkerstraat 43 020 412 1621
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
As usual, quantity, quality, and delivery were excellent. The best place to order desi in Amsterdam so far 2/24/2022
Tandoori Express Kinkerstraat 43 020 412 1621
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
It is the first time I ordered something from TE and everything was amazing from the food to delivery. 2/22/2022
Tandoori Express Kinkerstraat 43 020 412 1621
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
No comment! Tremendous like always! 2/18/2022
Tandoori Express Kinkerstraat 43 020 412 1621
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/16/2022
Tandoori Express Kinkerstraat 43 020 412 1621
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/15/2022
Tandoori Express Kinkerstraat 43 020 412 1621
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/14/2022
Tandoori Express Kinkerstraat 43 020 412 1621
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Weer heerlijk gegeten :-) 2/14/2022
Tandoori Express Kinkerstraat 43 020 412 1621
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/14/2022
Tandoori Express Kinkerstraat 43 020 412 1621
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/10/2022
Tandoori Express Kinkerstraat 43 020 412 1621
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/7/2022
Tandoori Express Kinkerstraat 43 020 412 1621
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Duurde veel langer dan aanngegeven maar was erg lekker 2/1/2022
Tandoori Express Kinkerstraat 43 020 412 1621
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/30/2022
Tandoori Express Kinkerstraat 43 020 412 1621
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/29/2022
Tandoori Express Kinkerstraat 43 020 412 1621
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Het eten was heerlijk en het was er op de afgesproken tijd. Geurig en kruidig en meer dan genoeg! De bezorger was iets ongeduldig en belde meerdere keren aan terwijl er al iemand op weg was naar de deur. 1/24/2022
Tandoori Express Kinkerstraat 43 020 412 1621
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten is heerlijk en personeel is altijd zo beleefd!!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/23/2022
Tandoori Express Kinkerstraat 43 020 412 1621
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bestel ruim 6 jaar hier bij Tandoori en niet 1 x teleurgesteld in het eten. Massalah!! 1/22/2022
Tandoori Express Kinkerstraat 43 020 412 1621
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snelle levering! Heerlijk warm bij ontvangst. 1/17/2022
Tandoori Express Kinkerstraat 43 020 412 1621
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Makkelijk te bestellen, bestelling was ook optijd en nog warm. Eten was heerlijk. Erg tevreden 1/13/2022
Tandoori Express Kinkerstraat 43 020 412 1621
4 ★★★★ ☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Was a little annoyed that I ordered my food to be delivered between 11.30-11.45. When I called at 12.00 my food was only just leaving the restaurant it arrived at 12.20. I had a lunch date at work and was late. Very unprofessional to offer the time slot to be told that they only start cooking at 11.30. Food is nice, perhaps the vegetarian menu could have a little more variety in taste, the chick pea and paneer taste very similar! One should be a Jalfreze and the other a Masala. Also we didn't get a salad. also I don't want Rice and Naan with each of my dishes, it's way too much food. Why don't you do Veg dishes just on their own or as a side?? 1/6/2022
Tandoori Express Kinkerstraat 43 020 412 1621
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
altijd op tijd geleverd, Goed warm eten en keurige bezorging. 1/5/2022
Tandoori Express Kinkerstraat 43 020 412 1621
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/4/2022
Tandoori Express Kinkerstraat 43 020 412 1621
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd top 1/3/2022
Tandoori Express Kinkerstraat 43 020 412 1621
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Fijne bezorging en service This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/2/2022
Tandoori Express Kinkerstraat 43 020 412 1621
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/2/2022
Tandoori Express Kinkerstraat 43 020 412 1621
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/31/2021
Tandoori Express Kinkerstraat 43 020 412 1621
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten nu al zo lang klant altijd tevreden 12/30/2021
Tandoori Express Kinkerstraat 43 020 412 1621
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/28/2021
Tandoori Express Kinkerstraat 43 020 412 1621
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/28/2021
Tandoori Express 5 stars after 289 reviews
Tandoori Express