Reviews


5 stars after 409 reviews
Tandoori Express Kinkerstraat 43 020 412 1621
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Het eten kwam erg laat.. de plastic waar ons saté in zat was gewoon kapot?? 7/31/2023
Tandoori Express Kinkerstraat 43 020 412 1621
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Fantastic as always. Absolutely the best Indian in Amsterdam. Great and authentic taste, not expensive, very friendly delivery and always fast. I can't thank Tandoori Express enough! 7/31/2023
Tandoori Express Kinkerstraat 43 020 412 1621
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/27/2023
Tandoori Express Kinkerstraat 43 020 412 1621
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/22/2023
Tandoori Express Kinkerstraat 43 020 412 1621
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Wij hebben vandaag voor het eerst een ongemakkelijke situatie meegemaakt. De salade bij de butter chicken was niet geleverd. Ik belde er netjes voor. De dame aan de lijn heeft me nog net niet uitgescholden maar schreeuwde wel tegen me. Hiernaast was de bestelling erg laat, maar dat vind ik niet zo erg. 7/17/2023
Tandoori Express Kinkerstraat 43 020 412 1621
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snel klaar en vriendelijke mensen. Vorige keer vroeg ik op nasi maar zat er witte rijst bij. Dit is snel opgelost. Het probleem is denk ik dat ik op de website bij 'bijgerechten' niet kan kiezen voor nasi, maar alleen voor rijst. De optie 'nasi' zou er ook bij moeten staan. 7/14/2023
Tandoori Express Kinkerstraat 43 020 412 1621
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer heerlijk! Beste curry van Amsterdam. 7/11/2023
Tandoori Express Kinkerstraat 43 020 412 1621
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Fast & delicious! 7/11/2023
Tandoori Express Kinkerstraat 43 020 412 1621
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten is zoals altijd lekker. Aardige bezorgers 7/3/2023
Tandoori Express Kinkerstraat 43 020 412 1621
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/2/2023
Tandoori Express Kinkerstraat 43 020 412 1621
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Bijna 2 uur op de bestelling gewacht nadat de bezorger het eten verkeerd had afgeleverd. Telefonisch slecht en geen enkele vorm van service naar de klant. 6/29/2023
Tandoori Express Kinkerstraat 43 020 412 1621
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik bestel hier al tijden. Vandaag een zware teleurstelling. Droge spaghetti (bami) en geen kruiden. De saté was ook droog en eten zuur. 6/23/2023
Tandoori Express Kinkerstraat 43 020 412 1621
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Everything was great. Thanks a lot . 6/21/2023
Tandoori Express Kinkerstraat 43 020 412 1621
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/15/2023
Tandoori Express Kinkerstraat 43 020 412 1621
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/4/2023
Tandoori Express Kinkerstraat 43 020 412 1621
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/1/2023
Tandoori Express Kinkerstraat 43 020 412 1621
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg lekkere zoete saus (shahi) en vriendelijke mensen. Ik had witte rijst ipv nasi maar dat is meteen omgeruild. 5/31/2023
Tandoori Express Kinkerstraat 43 020 412 1621
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/26/2023
Tandoori Express Kinkerstraat 43 020 412 1621
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helaas kreeg ik dit keer butterchicken met veel saus en weinig kip , normaal gebeurt dit nooit . Verder heerlijk zoals altijd 5/12/2023
Tandoori Express Kinkerstraat 43 020 412 1621
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd op tijd en lekker! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/7/2023
Tandoori Express Kinkerstraat 43 020 412 1621
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was heerlijk !! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/7/2023
Tandoori Express Kinkerstraat 43 020 412 1621
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top en warm bezorgd This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/30/2023
Tandoori Express Kinkerstraat 43 020 412 1621
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Ik was op vakantie in Limburg en op de terug weg naar Amsterdam ( huis) dachten we Indiaโ€™s te gaan eten. Ik heb rond 19:00 via de website de bestelling gedaan en aangegeven dat ik om 21:00 het kom ophalen. Vervolgens ben ik er om 21:00 en moet ik 25 min nog op me eten wachten. Uiteindelijk me eten gekregen en thuis aangekomen zie ik dat ik de knoflook naan mis, Mango chutney mis, raita mis pffffffff. Heel erg jammer! 4/29/2023
Tandoori Express Kinkerstraat 43 020 412 1621
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
The food was tasty. The butter chicken was very orangy and could have had more chicken. The lamb curry had a lot of meat and was a bit spicy. The naan bread was tasty. 4/25/2023
Tandoori Express Kinkerstraat 43 020 412 1621
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/24/2023
Tandoori Express Kinkerstraat 43 020 412 1621
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker, maar veel te pittig voor gemiddelde smaak. 4/21/2023
Tandoori Express Kinkerstraat 43 020 412 1621
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/18/2023
Tandoori Express Kinkerstraat 43 020 412 1621
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Lekker zoals altijd, alleen het lamsvlees mag wat langer gekookt! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/9/2023
Tandoori Express Kinkerstraat 43 020 412 1621
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Food was ecxellent as always. I asked for less oil and my request was not heard, food was very oily. I asked if it would be served with a salad and was told it would be, but did not receive any. Besides writing my requests with order, I specifically called so my request would be given attention. Unfortunately it went unnoticed. 4/8/2023
Tandoori Express Kinkerstraat 43 020 412 1621
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/23/2023
Tandoori Express Kinkerstraat 43 020 412 1621
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten was heel smakelijk en de porties royaal. Zeker voor herhaling vatbaar. 3/14/2023
Tandoori Express Kinkerstraat 43 020 412 1621
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten en bestelling is altijd op tijd 3/11/2023
Tandoori Express Kinkerstraat 43 020 412 1621
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/7/2023
Tandoori Express Kinkerstraat 43 020 412 1621
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
As always super delicious and great delivery service. Please can you thank your cooks and let them know I highly appreciate their cooking skills and the love they put in the food! Thank you. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/26/2023
Tandoori Express Kinkerstraat 43 020 412 1621
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Best Indian in town. Have ordered the vegetable thali here a few times now and every time it's amazing. Very generous portions and everything is delicious! Best naan and onion bahji's. Delivery is punctual and always friendly. Highly recommended for a great food experience. 2/24/2023
Tandoori Express Kinkerstraat 43 020 412 1621
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/19/2023
Tandoori Express Kinkerstraat 43 020 412 1621
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk!!!!! 2/18/2023
Tandoori Express Kinkerstraat 43 020 412 1621
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De kip was lekker. De naan was helaas niet vers, maar dat is (gelukkig maar) voor het eerst, 2/13/2023
Tandoori Express Kinkerstraat 43 020 412 1621
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
zoals fucking altijd het zelfde al 3 jaar lijktwel alsof je een robot heb daar I LOVE U for the food๐Ÿ‘Œ een van de weinige die echt waarde hecht aan de klant.your the best 2/11/2023
Tandoori Express Kinkerstraat 43 020 412 1621
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/11/2023
Tandoori Express Kinkerstraat 43 020 412 1621
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/4/2023
Tandoori Express Kinkerstraat 43 020 412 1621
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/2/2023
Tandoori Express Kinkerstraat 43 020 412 1621
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/30/2023
Tandoori Express Kinkerstraat 43 020 412 1621
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Dank je wel 1/23/2023
Tandoori Express Kinkerstraat 43 020 412 1621
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker als altijd. Ook wel veel duurder geworden. En jammer dat tegenwoordig steeds de salade ontbreekt. Nu zeker de vijfde keer op rij. 1/21/2023
Tandoori Express Kinkerstraat 43 020 412 1621
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg jammer dat er geen salade bij zat bij Butter Chicken terwijl dat wel op de foto op de site erbij stond.. Eten smaakte erg goed, alleen wel prijzig. 1/20/2023
Tandoori Express Kinkerstraat 43 020 412 1621
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/14/2023
Tandoori Express Kinkerstraat 43 020 412 1621
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heel goed Bedankt 1/11/2023
Tandoori Express Kinkerstraat 43 020 412 1621
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snel, goed en lekker! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/8/2023
Tandoori Express Kinkerstraat 43 020 412 1621
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zo als altijd top 1/6/2023
Tandoori Express Kinkerstraat 43 020 412 1621
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/3/2023
Tandoori Express Kinkerstraat 43 020 412 1621
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/1/2023
Tandoori Express Kinkerstraat 43 020 412 1621
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik heb al 4 keer niet mijn complete bestelling gehad maar het eten is altijd goed 12/31/2022
Tandoori Express Kinkerstraat 43 020 412 1621
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Besteld op donderdag echter ik denk dat ik iets fout heb gedaan. Op zaterdag zag ik de bezorger en hij vertelde dat ik op vrijdag niet thuis was en ja, dat klopte. Ik heb geen flauw idee wat er is mis gegaan en al het mijn fout/schuld was/is kan ik alleen schrijven sorry Tandoori express. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/25/2022
Tandoori Express Kinkerstraat 43 020 412 1621
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/22/2022
Tandoori Express Kinkerstraat 43 020 412 1621
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ook dit keer heeelijk gegeten. Bestelling werd snel bezorgd, en was nog lekker warm. 12/15/2022
Tandoori Express Kinkerstraat 43 020 412 1621
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten was weer heerlijk, lekker grote portie ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ 12/13/2022
Tandoori Express Kinkerstraat 43 020 412 1621
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker eten 12/9/2022
Tandoori Express Kinkerstraat 43 020 412 1621
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
12/8/2022
Tandoori Express Kinkerstraat 43 020 412 1621
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Excellent!!! 12/8/2022
Tandoori Express 5 stars after 409 reviews
Tandoori Express