Reviews


5 stars after 395 reviews
Tandoori Express Kinkerstraat 43 020 412 1621
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Best place in town! 5/9/2024
Tandoori Express Kinkerstraat 43 020 412 1621
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
excellent as usual This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/5/2024
Tandoori Express Kinkerstraat 43 020 412 1621
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/1/2024
Tandoori Express Kinkerstraat 43 020 412 1621
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Veel te lang en niet alles gekregen. Toen ik belde, waren ze al gesloten! 5/1/2024
Tandoori Express Kinkerstraat 43 020 412 1621
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Less than the usual 5 stars, because of 2 reasons: I asked for two spicy meals and a lighter dal. Both were not spicy at all and the dal was soaking in butter or oil. The salad was missing, as usual. My extra remark about this did not work. And delivery took quite a bit longer than indicated. So my favourite Tandoori Masters: keep working on keeping your high ratings! 4/29/2024
Tandoori Express Kinkerstraat 43 020 412 1621
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Excellent, as usual. Delivery on time, food yummie! The website needs a bit of care. when I am logged in, and it knows my address, I still have to start filling out my postcode. This Is Silly! 4/24/2024
Tandoori Express Kinkerstraat 43 020 412 1621
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/16/2024
Tandoori Express Kinkerstraat 43 020 412 1621
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
3/6/2024
Tandoori Express Kinkerstraat 43 020 412 1621
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik heb er eerder gegeten en was echt lekker, dot keer ook alleen de kip was te hard. 3/4/2024
Tandoori Express Kinkerstraat 43 020 412 1621
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/1/2024
Tandoori Express Kinkerstraat 43 020 412 1621
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
2/12/2024
Tandoori Express Kinkerstraat 43 020 412 1621
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
The food delivered was not the food we had ordered. I had ordered Saag Paneer Student Meal nr. 9. This is a vegetarian dish with spinach. What we got was not green and contained chicken. See receipt 437457. 2/9/2024
Tandoori Express Kinkerstraat 43 020 412 1621
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
2/6/2024
Tandoori Express Kinkerstraat 43 020 412 1621
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Delicious food 2/6/2024
Tandoori Express Kinkerstraat 43 020 412 1621
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/4/2024
Tandoori Express Kinkerstraat 43 020 412 1621
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Onze bestelling was wederom niet compleet en de bakabana was heel hard van binnen (leek niet goed afgebakken). 1/22/2024
Tandoori Express Kinkerstraat 43 020 412 1621
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Voor de tweede keer voor een wat groter gezelschap (7 personen) besteld en wederom heel tevreden. Website werkt makkelijk, ik kon paar dagen van tevoren bestellen en alles werd keurig op tijd en warm bezorgd. Ruime keuze vegetarisch. Erg lekker!! Volgende x weer . 1/17/2024
Tandoori Express Kinkerstraat 43 020 412 1621
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het is lekker maar helaas nogal duur geworden. 1/13/2024
Tandoori Express Kinkerstraat 43 020 412 1621
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top eten, we halen er al jaren, kwaliteit is altijd goed 1/1/2024
Tandoori Express Kinkerstraat 43 020 412 1621
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Helaas de roti was zuur en aardappelen te gaar gekookt. Een teleurstelling dit keer..meestal top. Het regende keihard en ze zijn toch redelijk binnen tijd gekomen. Dat moet ook gezegd worden. 12/21/2023
Tandoori Express Kinkerstraat 43 020 412 1621
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/17/2023
Tandoori Express Kinkerstraat 43 020 412 1621
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Veel dan verwacht bezorgd. 12/13/2023
Tandoori Express Kinkerstraat 43 020 412 1621
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/10/2023
Tandoori Express Kinkerstraat 43 020 412 1621
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/27/2023
Tandoori Express Kinkerstraat 43 020 412 1621
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snelle levering, eten was warm butter chicken echt een aanrader. Rijst wel vergeten te geven bij me bestelling. 11/24/2023
Tandoori Express Kinkerstraat 43 020 412 1621
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/19/2023
Tandoori Express Kinkerstraat 43 020 412 1621
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Bezorging duurt veel te lang na een aangegeven bezorgingstijd 11/11/2023
Tandoori Express Kinkerstraat 43 020 412 1621
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Website kan overzichtelijker, had moeite om spaarpuntengedeelte te vinden. 11/11/2023
Tandoori Express Kinkerstraat 43 020 412 1621
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik vond het (weer) heerlijk en heel snel bezorgd. 11/8/2023
Tandoori Express Kinkerstraat 43 020 412 1621
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Ik vond dat de Chicken pakora te zoutig was. Voor de rest was het overige heerljk. 11/8/2023
Tandoori Express Kinkerstraat 43 020 412 1621
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/5/2023
Tandoori Express Kinkerstraat 43 020 412 1621
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Super trage levering, heb paar keer moeten bellen waar het eten bleef en vervolgens werd er gewoon in m’n oor opgehangen! Echt heel klantonvriendelijk! 11/3/2023
Tandoori Express Kinkerstraat 43 020 412 1621
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/26/2023
Tandoori Express Kinkerstraat 43 020 412 1621
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Precies op tijd bezorgd en lekker zoals altijd 10/24/2023
Tandoori Express Kinkerstraat 43 020 412 1621
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/11/2023
Tandoori Express Kinkerstraat 43 020 412 1621
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
10/7/2023
Tandoori Express Kinkerstraat 43 020 412 1621
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vriendelijke bezorger 9/23/2023
Tandoori Express Kinkerstraat 43 020 412 1621
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Zat heel weinig lamsvlees in de lamscurry. Bestel de Royal menu vaak. Deze keer viel die ook tegen qua smaak 9/20/2023
Tandoori Express Kinkerstraat 43 020 412 1621
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/9/2023
Tandoori Express Kinkerstraat 43 020 412 1621
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/3/2023
Tandoori Express Kinkerstraat 43 020 412 1621
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De ‘normale’ roti was TE pittig. Dit zou echt een keus moeten zijn. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/3/2023
Tandoori Express Kinkerstraat 43 020 412 1621
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/22/2023
Tandoori Express Kinkerstraat 43 020 412 1621
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten. Alleen apart dat op thuisbezorgd er bij studentmeal een drankje bij zit en bij rechtstreeks bestellen niet? Prijs is hetzelfde. Zelfde geld voor bezorgkosten die er via de site wel zijn en thuisbezorgd niet 8/22/2023
Tandoori Express Kinkerstraat 43 020 412 1621
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/19/2023
Tandoori Express Kinkerstraat 43 020 412 1621
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker eten en lieve bezorger! Aanrader! 8/18/2023
Tandoori Express Kinkerstraat 43 020 412 1621
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Eten was zoals gewoonlijk heerlijk. Bezorging voor de eerste keer niet . Jongen kwam te laat en verwarde legmeerstraat met legmeerplein. En belde onvriendelijk waarom hij de deur niet open gaat terwijl ik beneden in het kou aan het wachten was. Eten was heerlijk 8/10/2023
Tandoori Express Kinkerstraat 43 020 412 1621
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Het eten kwam erg laat.. de plastic waar ons saté in zat was gewoon kapot?? 7/31/2023
Tandoori Express Kinkerstraat 43 020 412 1621
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Fantastic as always. Absolutely the best Indian in Amsterdam. Great and authentic taste, not expensive, very friendly delivery and always fast. I can't thank Tandoori Express enough! 7/31/2023
Tandoori Express Kinkerstraat 43 020 412 1621
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/27/2023
Tandoori Express Kinkerstraat 43 020 412 1621
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/22/2023
Tandoori Express Kinkerstraat 43 020 412 1621
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Wij hebben vandaag voor het eerst een ongemakkelijke situatie meegemaakt. De salade bij de butter chicken was niet geleverd. Ik belde er netjes voor. De dame aan de lijn heeft me nog net niet uitgescholden maar schreeuwde wel tegen me. Hiernaast was de bestelling erg laat, maar dat vind ik niet zo erg. 7/17/2023
Tandoori Express Kinkerstraat 43 020 412 1621
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snel klaar en vriendelijke mensen. Vorige keer vroeg ik op nasi maar zat er witte rijst bij. Dit is snel opgelost. Het probleem is denk ik dat ik op de website bij 'bijgerechten' niet kan kiezen voor nasi, maar alleen voor rijst. De optie 'nasi' zou er ook bij moeten staan. 7/14/2023
Tandoori Express Kinkerstraat 43 020 412 1621
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer heerlijk! Beste curry van Amsterdam. 7/11/2023
Tandoori Express Kinkerstraat 43 020 412 1621
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Fast & delicious! 7/11/2023
Tandoori Express Kinkerstraat 43 020 412 1621
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten is zoals altijd lekker. Aardige bezorgers 7/3/2023
Tandoori Express Kinkerstraat 43 020 412 1621
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/2/2023
Tandoori Express Kinkerstraat 43 020 412 1621
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Bijna 2 uur op de bestelling gewacht nadat de bezorger het eten verkeerd had afgeleverd. Telefonisch slecht en geen enkele vorm van service naar de klant. 6/29/2023
Tandoori Express Kinkerstraat 43 020 412 1621
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik bestel hier al tijden. Vandaag een zware teleurstelling. Droge spaghetti (bami) en geen kruiden. De saté was ook droog en eten zuur. 6/23/2023
Tandoori Express Kinkerstraat 43 020 412 1621
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Everything was great. Thanks a lot . 6/21/2023
Tandoori Express Kinkerstraat 43 020 412 1621
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/15/2023
Tandoori Express 5 stars after 395 reviews
Tandoori Express