Reviews


5 stars after 98 reviews
Tandoori Express Kinkerstraat 43 020 412 1621
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik heb de butter chicken besteld en het was lekker als altijd. Ik bestel regelmatig bij jullie :D 6/21/2021
Tandoori Express Kinkerstraat 43 020 412 1621
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
6/9/2021
Tandoori Express Kinkerstraat 43 020 412 1621
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helaas geen optie om pishwari nan ipv gewone nan bij menu te bestellen. Verder heerlijk. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/6/2021
Tandoori Express Kinkerstraat 43 020 412 1621
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
I would say it is charming to work with a website that like this email speaks partly english, partly dutch. I do think however dat er nog moet worden gesleuteld aan deze site. Eten was zoals altijd goed, kleine verbeteringen zijn altijd mogelijk. Bezorging was op tijd en goed. 6/2/2021
Tandoori Express Kinkerstraat 43 020 412 1621
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Voor de verwachte tijd werd er al aangebeld met mijn eten. Snelle service en vooral een lekkere menu. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/30/2021
Tandoori Express Kinkerstraat 43 020 412 1621
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Food was great i had to wait an extra 5-6 min but other than that only positive 5/24/2021
Tandoori Express Kinkerstraat 43 020 412 1621
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Uitstekend πŸŽ‰πŸ‘Œ en smaakt naar meerπŸ™„ Zoals ik altijd gewent ben van jullie. De bestelling zou om 20:08u komen, maar kwam om 19:42, en dat terwijl ik t om 19:11 heb besteld. Knap gedaanπŸ† Tot ziens in jullie nieuwe zaak. PS wat is het nummer. πŸ€— 5/14/2021
Tandoori Express Kinkerstraat 43 020 412 1621
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer heerlijk. 5/14/2021
Tandoori Express Kinkerstraat 43 020 412 1621
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/12/2021
Tandoori Express Kinkerstraat 43 020 412 1621
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
The food was delicious! As for the website, I gave 4 instead of 5 stars because it doesn't work properly on the phone. I had to switch to my laptop take make an order. 5/11/2021
Tandoori Express Kinkerstraat 43 020 412 1621
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wilde een nieuw Indiaas gerecht proberen. Dus gekozen voor Chicken Dhansak met rijst. Heerlijke keuze. De mango die zorgt voor wat zoetigheid in het gerecht is perfect. Gevraagd of de bezorger kon bellen ipv aanbellen, daar werd gehoor aan gegeven. Volgende keer weer bestellen. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/2/2021
Tandoori Express Kinkerstraat 43 020 412 1621
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Uitstekend. Goed op temperatuur. Snel bezorgd. Heerlijke smaken. 5/1/2021
Tandoori Express Kinkerstraat 43 020 412 1621
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/22/2021
Tandoori Express Kinkerstraat 43 020 412 1621
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
super lekker 4/21/2021
Tandoori Express Kinkerstraat 43 020 412 1621
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/13/2021
Tandoori Express Kinkerstraat 43 020 412 1621
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top eten en aardige koerier. 4/3/2021
Tandoori Express Kinkerstraat 43 020 412 1621
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
4/1/2021
Tandoori Express Kinkerstraat 43 020 412 1621
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik had besteld en aangegeven het eten af te halen / bij het pand in de Kinkerstraat aangekomen bleek dit gesloten ivm verbouwing / hierna gebeld en ik kreeg dr mededeling dat het gehaald kon worden op de Vespuccistraat / 2 min later door teruggebeld door Tandoori Express dat de koerier het naar de Kinkerstraat zou brengen en idd 5 min later was het er buiten het lekkere eten en hele ruime porties roostervrije 3/31/2021
Tandoori Express Kinkerstraat 43 020 412 1621
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/5 * eten was lekker en super kwaliteit * snel bezorgd tot volgende keer ,,, 3/29/2021
Tandoori Express Kinkerstraat 43 020 412 1621
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/28/2021
Tandoori Express Kinkerstraat 43 020 412 1621
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/28/2021
Tandoori Express Kinkerstraat 43 020 412 1621
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Great food. Could be among the best in Amsterdam. But the tandoori chicken was very dry... reheated? The nan was also less fresh than it should be. Apart from that, chapeau! πŸ‘ 3/25/2021
Tandoori Express Kinkerstraat 43 020 412 1621
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Get an English website 3/23/2021
Tandoori Express Kinkerstraat 43 020 412 1621
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/22/2021
Tandoori Express Kinkerstraat 43 020 412 1621
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/22/2021
Tandoori Express Kinkerstraat 43 020 412 1621
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Gelukkig weer zo lekker als altijd, de dal makhani was zelfs super lekker. Aanrader! Wel jammer dat de salade steeds ontbreekt. En de herinneringen hieraan helpen niet. 3/15/2021
Tandoori Express Kinkerstraat 43 020 412 1621
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Ze zijn inmiddels verhuisd naar een ander adres, op de website en in de mails staat nog het oude adres. Dit werkt erg verwarrend. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/14/2021
Tandoori Express Kinkerstraat 43 020 412 1621
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/10/2021
Tandoori Express Kinkerstraat 43 020 412 1621
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/9/2021
Tandoori Express Kinkerstraat 43 020 412 1621
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/8/2021
Tandoori Express Kinkerstraat 43 020 412 1621
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima weer mijn bestelling bij tandoori express. Het irriteert mij dat ik bij ieder hoofdgerecht en hele lijst die moet scrollen om mijn bestelling in de winkelwagen te plaatsen. 3/8/2021
Tandoori Express Kinkerstraat 43 020 412 1621
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Yeah, deze was weer heerlijk. Zoals vanouds en zoals we gewend zijn. Hopelijk kunnen m'n vorige reviews als tijdelijk dipje terzijde geschoven. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/7/2021
Tandoori Express Kinkerstraat 43 020 412 1621
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/3/2021
Tandoori Express Kinkerstraat 43 020 412 1621
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/27/2021
Tandoori Express Kinkerstraat 43 020 412 1621
4 ★★★★ ☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Jullie zijn mijn rijst vergeten in mijn bestelling. Jammer. 2/25/2021
Tandoori Express Kinkerstraat 43 020 412 1621
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker gegeten. Voor het eerst besteld. Maar zeker voor herhaling varbaar 2/23/2021
Tandoori Express Kinkerstraat 43 020 412 1621
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/18/2021
Tandoori Express Kinkerstraat 43 020 412 1621
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/16/2021
Tandoori Express Kinkerstraat 43 020 412 1621
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Dik voor mekaar. Lekker pittige madras en zachte butter chicken. Genoten! 2/15/2021
Tandoori Express Kinkerstraat 43 020 412 1621
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/15/2021
Tandoori Express Kinkerstraat 43 020 412 1621
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Fast delivery, warm and good food 2/15/2021
Tandoori Express Kinkerstraat 43 020 412 1621
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd heerlijk gegeten! De mango lassie was ook erg lekkerπŸ‘ 2/13/2021
Tandoori Express Kinkerstraat 43 020 412 1621
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk zoals altijd! 2/10/2021
Tandoori Express Kinkerstraat 43 020 412 1621
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
I'm a long time fan and I think this is the best Indian takeaway/delivery in Amsterdam. Always 5 stars. The quality differs from time to time, that's fine. However, lately have been some incomplete orders. And the last time the food was really without much taste. I've tried to give my feedback privately before, but didn't get any response. So I'm really hoping for improvement because I would'nt want to miss my favorite Tandoori Express! 2/9/2021
Tandoori Express Kinkerstraat 43 020 412 1621
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Helaas totaal niet naar wens geweest! 2/8/2021
Tandoori Express Kinkerstraat 43 020 412 1621
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/6/2021
Tandoori Express Kinkerstraat 43 020 412 1621
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/4/2021
Tandoori Express Kinkerstraat 43 020 412 1621
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ben erg kritisch, zeker gezien mijn hindoestaanse achtergrond als het gaat om verfijning, gelaagdheid, het herkennen van ingredienten afzonderlijk.... Vind ontegenzeggelijk dat Tandoori express de beste van de stad is, als het gaat om Noord Indiaas/Pakistaans eten jaren! Vind mezelf wel een kenner, al klinkt dat arrogant. Goede service, verfijnde smaak en open voor feedback. Ik krijg mijn eten altijd precies zoals ik dat wil. Een fan dus hier. Al jaren! 2/4/2021
Tandoori Express Kinkerstraat 43 020 412 1621
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was nog lekkerder dan anders wauw!! 1000+ sterren en iedereen is zooo vriendelijk dank T .E ik had de chicken korma. De kip was ook heerlijk mals dit keerπŸ‘ŒπŸ»πŸ™πŸ» 2/3/2021
Tandoori Express Kinkerstraat 43 020 412 1621
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vorige keer viel de kwaliteit een beetje tegen maar vandaag was het weer zoals vanouds: heerlijk! 2/3/2021
Tandoori Express Kinkerstraat 43 020 412 1621
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Delivery was 10 minutes late, but we didn't mind so much. The food was very tasty with one exception of finding a HAIR inside of the fried vegetables. 2/3/2021
Tandoori Express Kinkerstraat 43 020 412 1621
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/3/2021
Tandoori Express Kinkerstraat 43 020 412 1621
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd super lekker! 2/3/2021
Tandoori Express Kinkerstraat 43 020 412 1621
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer uitstekend. De Roti en Rogan Josh zijn aanraders. Zal voor de rest ook wel gelden verwacht ik. 2/1/2021
Tandoori Express Kinkerstraat 43 020 412 1621
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten was heerlijk, we gaan zeker vaker bestellen πŸ‘Œ This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/31/2021
Tandoori Express Kinkerstraat 43 020 412 1621
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Perfectie! πŸ‘ŒπŸ½ 1/29/2021
Tandoori Express Kinkerstraat 43 020 412 1621
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/27/2021
Tandoori Express Kinkerstraat 43 020 412 1621
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Eten was weer lekker maar wel laat( 1uur en een kwartier) koud aangekomen je zal maar geen magnetron hebben. We hebben cash tip gegeven weet eigenlijk niet waarom πŸ˜‚. 1/27/2021
Tandoori Express Kinkerstraat 43 020 412 1621
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/27/2021
Tandoori Express Kinkerstraat 43 020 412 1621
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top eten! Vaste klant! 1/25/2021
Tandoori Express 5 stars after 98 reviews
Tandoori Express